Telefonisch
reserveren of vragen:
06 30 98 47 56    

Activiteiten

U vindt in het dorp Formerum een zeer ruime keuze aan diverse activiteiten. Wat dacht u van een midgetgolfbaan, het wrakkenmuseum met unieke piratentuin,  de ponymanege of het cranberrybedrijf! De Koffiemolen mag u niet vergeten voor een lekkere kop koffie of overheerlijke sorbet.

Terschelling met de fiets

Wist u dat Terschelling beschikt over +/- 83 kilometer lang fietspad? Verken Formerum en omgeving met een fiets! U kunt kiezen uit 3 verschillende fietsverhuurbedrijven.  Voor een hapje of een drankje moet u bij eetcafé de Rustende Jager of eetcafé De Vijfpoort zijn. ’s Avonds geniet u hier heerlijk allerlei soorten muziek of een van de blues concerten. U kunt dineren met een prachtig uitzicht op zee bij Het Strandhotel of strandpaviljoen de Zand Zee Bar.

Natuurlijk mogen we het uitgestrekte Noordzeestrand niet vergeten waar u ieder seizoen goed vertoeven kunt. Daarnaast vindt u in Formerum een ruime supermarkt met een warme bakker. Dit alles vindt u op loopafstand van uw appartment.

Lees meer over de appartementen of bekijk de foto’s.

De omgeving

Formerum is een dorp gelegen op het midden van Terschelling. Het dorp heeft een open structuur van verspreid staande boerderijen, waarvan enkele tot de oudste van Terschelling behoren. Karakterestiek voor het zicht op het dorp is de Koffiemolen. Dit is dan ook meteen de enige molen op het eiland. De huidige achtkantige korenmolen die gebouwd is in 1876, verkeert in goede staat en er is tegenwoordig een koffiehuis in gevestigd. Lees verder